Вашите сигнали Общество

Право на отговор по темата с бълхите

Публикуваната позиция е споделена във Фейсбук страницата на ПЗИНФО:

 Казвам се Величка Милева и съм ЗДАСД в ПМГ "К.Величков". 
Категорично и отговорно заявявам, че сигнала, който имате е неоснователен и цели уронване пристижа на двете гимназии и по-контретно ПМГ "К.Велиличков". Първо -ПМГ е първа смяна и няма как да остави кучета да спят в сградата, защото след нас, сградата се ползва от ПГ "И.С.Аксаков".
Второ- сутрин отваряме училището и досега не е имало случай, в който да се открити посетители, използвали за хотел първия етаж, както се споменава в статията Ви.
При наличието на близо 800 ученика в сградата, не виждам как биха могли да се разхождат и кучета по коридорите. В градинката пред училището се разхождат бездомни кучета, за което е уведомена лично от мен община Пазарджик и в частност Д-р.Томов, но и до ден днешен кучета периодично се появяват. 
В ПМГ "К.Величков" има утвърден хигиенен режим и три пъти на смяна се дезинфекцират коридори и тоалетни и два пъти кабинети със "Санифорт", за което се изготвени констативни протоколи от проверки. Не приемам анонимни доноси и нападки върху ръководство, охрана и хигиенен персонал за нещо, което е слабо казано кумично, граничащо с нагла лъжа.
Ние не носим отговорност за учениците, къде ходят и какво правят извън учебно време. Готова съм да приема всяка пороверка от РЗИ, но няма да допусна да си правите новините върху имиджа на ПМГ "К.Величков" и ПГ "И.С.Аксаков".

Коментари