Любопитно

Полицаят Цанко Близнаков – над всички

Перник-Пазарджик

Отлично представяне и призови места за стрелците от ОДМВР-Пазарджик на традиционния републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР – "Кракра" в Перник.  Организатори на събитието бяха "Спортна асоциация – МВР" и местната дирекция на МВР.  В тазгодишното издание на турнира взеха участие 80 служители от 17 отбора при структурите на МВР.

Областната дирекция на МВР в Пазарджик беше представена от Цанко Близнаков, Николай Вълканов, Цветан Колев, Виктор Руков, Николай Караманов и дамите Анелия Гидикова, Стоянка Даскалова и Илияна Лупова. С категорична победа при мъжете на първо място се класира Цанко Близнаков, а в комплексното класиране във всички дисциплини и отбори отново водещ е пазарджишкият тим.

Въпреки че състезателите са от различни структурни звена на областната дирекция и с голяма натовареност в служебната дейност, те винаги намират възможност да провеждат активни стрелкови тренировки и да представят достойно пазарджишката дирекция в подобни престижни състезателни формати.

Коментари