Общество

Подреждат изложба за отбранителна техника на Пловдивския панаир

Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов ще открие утре, 30 май, 13-ата специализирана международна изложба за отбранителна техника „Хемус – 2018”, която ще се проведе от 30 май до 2 юни 2018 г. в Международния панаир в град Пловдив. Церемонията по откриването ще започне в 11.00 ч. пред Палата 3 на Международния панаир – Пловдив.

 

Преди откриването на „Хемус – 2018“, от 10.00 ч. в зала „Пресклуб“ на панаирния град заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще даде пресконференция, в която ще участват и представители на Министерството на икономиката и на организационния комитет на изложението.
Международната изложба „Хемус – 2018” се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация „Хемус – 95“. Тази година провеждането на изложбата ще бъде съпътствано от международна научна конференция, която е включена в календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заседание на Индустриалния форум, както и демонстрационни стрелби на полигона „Змейово“./МО/

Сн. архив

Коментари