Спорт

Пещера: 45 се бориха за първо място в турнир по тенис на маса

Пещера

45 състезатели от Пещера, Брацигово, Бяга, Гоце Делчев, Карлово, Калофер, Клисура, София и Стамболийски участваха в първия за годината турнир по тенис на маса, организиран от СКТМ "Пещера". Този път над всички бе Тодор Маринов от Пещера. Сребърният медал замина за Карлово с Константин Богданов, трети и четвърти се класираха съответно Ангел Христосков от Брацигово и Онур Ахмедов от Пещера.
Поздравления за страхотно представяне на всички участници в турнира.
Организаторите връчиха и грамоти. Три грамоти бяха за състезатели от Стамболийски – най-млад състезател Стилиян Смиленов, най-добро разиграване
Васил Йорданов и състезател на публиката Станислав Димитров. Тодор Радулов от Калофер бе отличен за феърплей. Състезателите в турнира пък решиха да отличат Лиляна Каламова. 
"Благодарим на всички участници в турнира, както и на общинския съветник д-р Лиляна Кавръкова, експерта по спорта Добринка Смилянова, на Телемедиа и Пещераинфо, че уважиха турнира. Отправяме специални благодарности и към спонсорите на турнира – "Биовет" АД, семейство Тикови, Изворна вода "Бачково" и Центъра за бесарабските българи в България", сподели след края на турнира прдседателя на СКТМ"Пещера" Валентин Делчев..

Коментари