Общество

Панагюрище – новият спортен център на областта

Панагюрище

Черешовото топче в Панагюрище отново гръмна. Този път изстрелът възвести откриването на най-модерното спортно съоръжение в пазарджишка област – „Арена Асараел”. Събитие събра хиляди на едно място и привлече дори министър-председателят Бойко Борисов, който откри спортната зала заедно с председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ АД проф.д-р Лъчезар Цоцорков.

Думите на официалните лица развълнуваха, но след като приключиха всички изказвания талантът от Панагюрище Виктория Манева разплака множеството залата с изключително силно изпълнение на националния химн.

Виктория Манева, която се надява отново да пее в новата зала, но вече като утвърден изпълинител

След това за ПЗИНФО тийнейджърката сподели, че усещането да пее пред родна публика в новото съоръжение не може да се сравни с абсолютно нищо от досегашните и преживявания. Въпреки че е участвала и спечелила десетки конкурси, Виктория, определи залата и откриването като уникално мероприятие.

Иначе извън грандиозното откриване и малко в страни от вниманието на хората остана силният международен турнир по тенис на маса- кръг от световната купа, на което Панагюрище е домакин.

Залата в Панагюрище е плод на публично частно партньорство между общината и „Асарел Медет”.

Коментари