Институции

Пазарджишкият полицейски тим е номер 1 при мъжете на национално стрелково състезание

Написано от ПЗИНФО

Поредно отлично представяне на пазарджишките стрелци в национално стрелково състезание.

Те участваха в турнир в памет на загиналите през 1996 година по време на изпълнение на служебния си дълг майор Йордан Бинев, мл. лейтенант Красимир Трошанов и мл. лейтенант Ангел Ангелов, съобщиха от ОДМВРПазарджик.

На церемонията по откриването в ОДМВР-София присъстваха зам.-министърът на вътрешните работи Николай Николов и зам.-главният секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев.

Сред официалните гости на мероприятието бяха още областният управител на Софийска област Радослав Стойчев и близки на загиналите полицейски служители.

В 27-мото издание на турнира участваха служители от 21 структури в системата на вътрешното ведомство и един отбор от Министерство на правосъдието.

Отборът от ОДМВР-Пазарджик беше изцяло представен от служители на сектор „Разследване” при РУ-Пазарджик: Цанко Близнаков, Цветан Колев, Иван Александров и Валентин Александров. Пазарджишкият полицейски тим зае призовото 1-во място в отборното класиране при мъжете, а в индивидуалното класиране безапелационен за пореден път се оказа Цанко Близнаков. Цветан Колев и Валентин Александров бяха класирани съответно на 2-ро и 4-то място измежду стотици състезатели от структурите на МВР в цялата страна.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари