Любопитно

Пазарджишката следа на кралската коронация

Снимка:Фейсбук
Написано от ПЗИНФО

Двама млади мъже, родом от Пазарджик бяха гости на едно от събитията в Бъкингамския дворец, по случай коронацията на новия крал Чарлс III. Братята Христо и Марио Тоточеви споделиха преживяването си:

Беше голяма чест за мен и брат ми да бъдем поканени от Негово Величество крал Чарлз III на неговото първо Кралско градинско парти като монарх във величествения Бъкингамски дворец. Заобиколени от великолепието на кралската резиденция и топлото гостоприемство на кралското семейство, това наистина беше преживяване, което (буквално) се случва веднъж в живота.

Снимка: Фейсбук

Преди 4 години семейната компания, в която работят Марио и Христо, основана в Обединеното кралство спечели най-престижната награда за бизнес в Обединеното Кралство – The Queen’s Awards for Enterprise 2019 в категорията International Trade (Международна търговия).

EasySkinz получава това голямо признание заради изключителния ръст в международните си продажби (извън Великобритания) за три години назад. The Queen’s Awards for Enterprise се връчват всяка година от 1965 г. насам и представляват кралски печат, символ на одобрение за най-успешните бизнес организации в Обединеното кралство. Н.В. Кралица Елизабет II одобрява победителите лично, по препоръка на министър-председателя на Обединеното кралство, като наградите се определят в продължаваща 6 месеца специална селекция на участващите компании. Отличените компании могат да използват кралската емблема на The Queen’s Awards for Enterprise в продължение на 5 години върху своите продукти, документи, маркетингови кампании, уебсайтове и рекламни материали. Наградата на EasySkinz ще бъде връчена лично от The Lord-Lieutenant (лорда-лейтенант) за района, в който се намира компанията. Двама представители от EasySkinz са поканени на специален кралски прием на 11. юни в Бъкингамския дворец, чиито домакин ще бъде принц Чарлз.

Създадена през 2014 г. във Великобритания от семейството на Ангел, Ивета, Христо и Марио Тоточеви, EasySkinz Ltd се занимава с дизайн, разработка и производство на „скинове“ за смартфони и други електронни устройства. Скиновете се правят от самозалепващ се материал и са създадени да „облекат“ устройството според дизайна на всеки конкретен модел. Те са сред най-бързо растящите по популярност аксесоари и предлагат допълнителна защита за мобилните устройства, в комбинация с огромно разнообразие от дизайни, текстури и възможности за индивидуална визия. EasySkinz предлага продуктите си директно на своите клиенти чрез официалния си уебсайт www.easyskinz.com.

Коментари