Институции

Пазарджик вече има официален Viber канал

Написано от ПЗИНФО

Община Пазарджик е сред първите общини в България с официално легитимен Viber канал, създаден с цел бърза и лесна информация на жителите по всички важни за региона теми.

Община Пазарджик усилено работи по изграждането на пълноценна комуникация с гражданите, за да бъдат информирани своевременно по важни теми за града. Вече е създаден официален Viber канал на общината, която е и сред първите официално легитимирани общински канали в България – показател, че са изпълнени критериите на ръководството на Viber. В него от Община Пазарджик ще споделят важна информация за жителите, общността, социалния и културен живот в града

“Създадохме партньорството с Viber, водени от желанието за изграждане на условия за ново поколение на конструктивно и експедитивно общуване с гражданите и стремежът да развиваме Община Пазарджик с нова скорост.”, споделя кметът Петък Куленски. “Нашата цел е да развиваме Община Пазарджик със свежи подходи, улеснена комуникация и достъп до нея, за да достигаме с полезна информация до всички. Стартираме с новини и обяви за културния и социалния живот в града, като ще се стремим редовно да информираме за нови успехи на общината, да информираме за ремонти и специфични ситуации през информиране за социални, европейски, здравни и други кампании.”, допълва той.

Viber каналът ще бъде гарант, че всички желаещи да бъдат информирани за важните новини в общината могат лесно да го направят с един клик. С присъединяването към официалния канал на Община Пазарджик, всеки става част от усилията за създаване на по-информирано и силно общество за прогресивното бъдеще за региона.

Последвайте Община Пазарджик във Viber, за да се информирате първи за най-новото в града!

Натиснете тук, за да станете част от общността на град Пазарджик във Viber!

Коментари