Вашите сигнали

От пощата: В Пазарджик ще има „Добро настроение“ – нов и различен клуб за народни танци

Написано от ПЗИНФО

Трифон Симеонов ще инициира нова танцова формация в Пазарджик. Ето какво писмо ни изпрати той:

Здравейте.

Аз съм от Пазарджик, но от близо десет години живея в Пловдив. От пет години се занимавам с народни танци в Пловдив. Танцувал съм в няколко клуба, три години в един самодеен ансамбъл. Водил съм групи по заместване на няколко места и от една година танцувам в професионална формация. Реших, че е дошъл моментът да тръгна по собствен път. Тъй като вече има много клубове за народни танци, исках да бъде нещо по-различно, нещо, което ще ме отличава от останалите, за да имам някакво предимство, защото в крайна сметка, консуматорът е най-важен и за да избере мен, трябва да предложа нещо по-добро от останалите. Винаги съм си представял, как докато се играят различни хорА, покрай нас ще има музиканти, които да свирят на живо и да допринасят за едно по-добро настроение. Това е основната причина групата да се казва по този начин – „Добро Настроение“. Целта ми ще бъде, след като приключи всяка една репетиция, хората, които са участвали в нея, да си тръгнат с по-добро настроение, да се чувстват по-добре, от колкото преди да са дошли да танцуват. Искам това да е нещото, което ще ги зарежда два пъти в седмицата за по един час, защото всички ние сме заобиколени от различни проблеми и напрежение в ежедневието. Искам да направя живота на желаещите да танцуват по-цветен, защото ни заобикаля една рутина, един поток от сивота. Лично според мен, просто да си учим хора няма да е достатъчно, за да осъществя това си намерение и затова реших да има и музиканти, които да допринасят за едно ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.

За момента съм се съсредоточил за сформирането на една група, която ще бъде всеки понеделник и сряда, в училище „Васил Левски“, от 18:30 до 19:30 часа. При голям интерес към това, което предлагам, а това ще се разбере на 18 септември, когато е откриването, ще се сформира и втора група, която пък ще бъде във вторник и четвъртък, пак от 18:30.

На 18ти септември от 18:30 ще открия новата група за народни танци в гр.Пазарджик, в училище „Васил Левски“. Тя ще е първа по рода си в града, защото ще има и музиканти, които ще свирят на живо, за да може танцуващите да се чувстват по-добре и да се забавляват повече.
Това е страницата:
https://www.facebook.com/narodni.tanci.dobro.nastroenie/
Това е събитието:
https://www.facebook.com/events/407072239929881/

Коментари