Институции

От ОДК благодарят на кмета Попов за новите костюми на мажоретките

Написано от ПЗИНФО

Винаги 24 май идва с блясъка на своята тържественост, пренесъл възрожденския си дух през годините, утвърдил се като най-светлия, най-съкровения, най-българския празник!

Това е денят на буквите, на просветата, на духа! На гордостта на поета, написал, че „и ний сме дали нещо на света – на вси славяни книги да четат.“

Това е най-красивият, най-емоционалният, най-чистият празник, дълбоко скътан в сърцето на всеки българин, тържество на българската душевност и национална идентичност! В навечерието на този съкрален празник в българската история, децата и родителите на мажоретен състав „Мистерия“, и ръководството на Общинския детски комплекс в Пазарджик изказваме искрената си благодарност към господин Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик, за възможността мажоретките от „Мистерия“ да дефилират на празничното шествие тази година с нови и красиви костюми.           

„Благодарим Ви г-н Попов, че с действията си помагате да бъде съхранен и развит мажоретния спорт в нашия град. Нека цялата ни позитивна енергия и благодарност Ви дава сили да продължите по трудния и нелек управленски път със същия хъс и ентусиазъм“!

Емилия Спасова – директор на ОДК – Пазарджик

 

Коментари