Криминално

Откриха незаконен пункт за разкломплектоване на МПС и нелегален алкохол в Пищигово

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик

Полицейски производства са образувани спрямо мъж от Пазарджик, обособил незаконен пункт за разкомплектоване на МПС и за притежание на солидно количество алкохол без бандерол. За това информира пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Полицейската акция е проведена вчера от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. В действията са участвали и представители на РИОСВ и РС ПБЗН-Пазарджик. Екипите извършили проверка на къща и прилежащ към нея двор в село Пищигово, стопанисвани от пазарджиклията С. С. (59 г.).

Установено било, че в двора и в съседни имоти мъжът е обособил пункт за съхраняване и разкомплектоване на излезли от употреба автомобили, части и консумативи за тях, с което се създавали предпоставки на нанасяне на вреди на околната среда. В имота полицаите открили още 340 литра алкохол без бандерол в различни по вид разфасовки.

На мястото е извършен оглед, алкохолът е иззет, а спрямо С.С. са образувани полицейски производства  под наблюдението на прокуратурата.

Коментари