България

Отборът на ФК Хебър спечели Фрезколиадата по футбол

Написано от ПЗИНФО
Хебър (Пазарджик) спечели златните медали на проведения футболен турнир за момчета, родени след 01.01.2010 година – част от Фрезколиада. Надпреварата се проведе на базата на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик с участието на общо отбора. Освен домакините от Хебър за турнира пристигнаха още – ЦСКА, Септември (София), Костенец, Ботев (Пловдив), Левски (Паталеница), Национал (София) и Марица (Белово).
Над млади футболисти проведоха оспорвани битки след изтеглен жребий и разпределяне на двойките в турнира.
Председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова бе официалният гост и участва в тегленето на жребия, като преди това приветства всички футболисти, треньори и гости на стадион „Георги Бенковски“.
Мачовете се състояха в две полувремена от по 20 минути, а момчетата показаха завидни умения. Първото място🏆 бе за Хебър, на второ място останаха възпитаниците на Септември (София). На трето място се нареди Ботев (Пловдив).
Както подобава на един футболен турнир, и на този имаше индивидуални призове – Най-добър вратар; Най-добър защитник; Най-добър полузащитник; Най-добър нападател; Най-полезен футболист и Голмайстор №1 на турнира.
Четири от призовете останаха в Пазарджик – за най-добър вратар, полузащитник, нападател и за голмайстор №1 на турнира. За най-добър защитник бе избран Николай Грозданов от столичния Септември, а Димитър Драгнев от Ботев Пловдив стана най-полезен футболист.
Фрезколиада се организира, благодарение на Lacrima и Frezco, Община Пазарджик и Младежки спортен клуб Пазарджик спортува.
Класиране:
1.Хебър Пазарджик
2.Септември София
3.Ботев Пловдив
Индивидуални отличия:
Най-добър вратар – Денис Спасов (Хебър)
Най-добър защитник – Николай Грозданов (Септември София)
Най-добър полузащитник – Георги Бесалев (Хебър)
Най-добър нападател – Мартин Райчев (Хебър)
Най-полезен футболист – Димитър Драгнев (Ботев Пловдив)
Голмайстор №1 на турнира – Костадин Асенов (Хебър)
May be an image of 13 people, people playing sports, people standing and grass
5

Коментари