Спорт

Олимпийска шампионка от Русия ще води Мастър Клас в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

На 1, 2 и 3 април 2022г. ще се проведат три Мастър Класа под ръководството на олимпийската шампионка Маргарита Мамун, съобщиха от БФХГ. Един от класовете ще бъде в Пазарджик. Датата е 2 април, а мястото зала „Васил Левски“. Мастър Класа ще се проведе със съдействието на Община Пазарджик и „Младежки спортен клуб Пазарджик Спортува“.

Добрата новина потвърди Ренета Камберова.

Всеки Мастър клас ще бъде с продължителност 3 часа и след приключването му ще има 1 час сесия за автографи.
Предварителен график:
Начало 10:00ч. – Край 14:00ч. (Възможно е началните и крайните часове да претърпят промяна – с наближаването на датите това ще бъде уточнено допълнително).
Необходимо е всички участнички да бъдат представени на мястото на провеждане един час преди започване на заниманията.

Право на участие имат гимнастички родени през 2015г. и по-големи, които са заплатили такса участие и които нямат противопоказания за извършване на спортна дейност. (Деца родени след 2015г. могат да бъдат допуснати след изрично
потвърждение от организатора и при наличието на треньор от клуба, който да придружава децата по време на заниманията. ). Необходимо е всеки участник да представи застраховка „Злополука“ на негово име с покритие за Художествена гимнастика за
деня на Мастър класа (за картотекираните състезатели с действащи застраховки – достатъчно е да представят застраховката за картотеката, в случай, че не е изтекла. Децата могат да си направят и поименна групова застраховка за участниците от всеки клуб). Копие от застраховката трябва да бъде изпратено не по-късно от 20 март 2022г. на rgcamp@abv.bg и впоследствие представено на организаторите при регистрацията на участниците в деня на събитието.

 

Коментари