Институции

Община Пазарджик получи дарение на дезинфектанти за социалните услуги и здравните заведения от „Рефан България“ ЕООД за 13 267 лева

Написано от ПЗИНФО

Община Пазарджик получи дарение на 2 606 броя почистващи и дезинфектиращи препарати от „Рефан България“ ЕООД. „Геловете за ръце и спрейовете без отмиване са предоставени на здравните заведения и социалните услуги, които се намират на територията на общината. Изказвам своята благодарност на на фирмата за указаната подкрепа и дарението, което в настоящият момент е изключително необходимо и полезно в превенцията срещу COVID – 19“, коментира кметът Тодор Попов.
Фирмата е предоставила на Община Пазарджик 1058 броя дълбоко почистващ гел за ръце, на стойност 3 174 лева, 805 броя дълбоко очистващ гел за ръце за 5635 лева и 743 броя спрей за почистване на ръце без отмиване за 4458 лева. Общата стойност на дарението на „Рефан България“ЕООД възлиза на 13 267 лева.
„Дарението е разпределено, според нуждите им, на здравните заведения и на социалните услуги, които Община Пазарджик администрира, защото знаем колко е важно в този момент превенцията и дезинфекцията, след разхлабването на мерките и по-свободния режим на движение“, коментира кметът Тодор Попов.

Коментари