Общество

Обновени класни стаи посрещат учениците от Спортното училище

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик И тази учебна година ръководството на Спортното училище положи усилия за подобряване на условията за спорт и образование, за създаване на приятна и позитивна атмосфера в класните стаи и на спортните игрища.На 15 септември  учениците влязоха в напълно обновени класни стаи, нестандартни и весели. През лятото всички учебни помещения бяха ремонтирани и освежени. А за първите часове учениците бяха изненадани с нови чинове и шкафчета. Уникалното в случая е, че всеки клас вече ще има свой цвят. Светло, цветно и привлекателно, мотивиращо и съвременно. Така е навсякъде – и в синята, и в зелената, и червената класна стая. Има стая в лилаво и стая в жълто – слънчево, топло и приятно. Идеята е на ръководството на Спортното училище, което с всяка изминала година се стреми не само да създава по-добри условия за учениците, но и да възпитава у тях креативност и любов към училището.

Гордост за Спортното училище са и спортните бази. Два големи стадиона, модерна спортна зала, а през това лято беше реновирано и покритото футболно игрище. Сега то изглежда наистина професионално и ще радва младите спортисти през новата учебна година.

Всички подобрения са направени със средства от бюджета на училището. Според директора Георги Георгиев учениците вече доказаха, че имат амбиции да се развиват и постигат успехи, а екипът на Спортното училище полага и ще полага усилия, за да могат децата да осъществят мечтите си. През тази учебна година Спортното училище направи отново много добър прием и в него вече се обучават и спортуват 460 ученици.

Да пожелаем на всички нови успехи и отлични постижения в спорта и учението!

Спортното училище Пазарджик

Коментари