Политика

Областният съвет на ДПС: Да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

Написано от ПЗИНФО

Д Е К Л А Р А Ц И Я

От Областен съвет на ДПС-Пазарджик

 

 

Уважаеми колеги,

след провеждането на последните парламентарни избори ДПС показа исторически висок резултат и това ни направи втора политическа сила в България! Това затвърди усещането , че сме не заобиколим  фактор в политическия живот на страната. Не сме били на това ниво повече от десетилетие.

Този резултат е функция на колективното тяло на организацията на всички нива, на ръководството на партията и на каузата в сърцата на нашите членове.

ДПС и членовете не бива да бъдат поставяни пред избори, които биха навредили на този прекрасно работещ колективен организъм.

Всички много добре знаем, че такава постановка ще бъде изключително пагубна и по отношение на партията и по отношение на нейното бъдеще и то в условията на задаващите се седми предсрочни парламентарни избори, пред които предстои да се изправим.

Както сме казвали много пъти, каузата на ДПС в услуга на хората е най-важното нещо.

Тази кауза има нужда от единство и осъзнаване, че разцепление и отрицание в партията не ни е нужно.

Тя не може, както без своя идеен създател в лицето на Почетния Председател д-р Ахмед Доган, така и без доказалото се оперативно ръководство в лицето на г-н Делян Пеевски.

Ние имаме нужда и от двамата!

Тяхната обща и синхронна работа през годините ни даде това усещане за СИЛА и ОТГОВОРНОСТ.

Затова в името на бъдещето на организацията и нейния просперитет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най- високите нива на ръководството да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към друг!

Коментари