Политика

Обединени земеделци: „Обединителят на нацията“ е активен участник в режисиран спектакъл на принципа „разделяй и владей“

Написано от ПЗИНФО

Върховенството на закона и правовата държава нямат алтернатива. Обединени земеделци винаги и последователно сме защитавали принципите на демокрацията и народовластието. Ние, земеделците, никога няма да забравим поругаването им от комунистите и техните наследници.

„Обединителят на нацията“ е активен участник в режисиран спектакъл на принципа „разделяй и владей“ институциите и гражданите на България. Този филм вече сме го гледали и той никога не свършва добре за българския народ.

Струпването на хиляди хора във време на пандемия е много рисково и може да провокира тежки последици.

Обединени земеделци се противопоставяме на всички опити за ескалиране на напрежението, провокиране на агресия и прокарване на разделителни линии между българските граждани.  И то непосредствено след като получихме доверието на ЕС и ни приеха в „чакалнята“ на еврозоната. Това e голяма европейска крачка и е предпоставка за банкова стабилност и икономически просперитет.

Приемането на България за член на валутно-курсовия механизъм ЕRM 2 и банковия съюз е безспорен успех, който нагло се омаловажава от подстрекателите на протестите. Мълчанието на президента по този въпрос „казва“ много! Отново сме свидетели на задкулисни сценарии, които целят превземане на властта със всички средства.

Подкрепяме европейския път на развитие на България и не искаме на власт отново БСП и нейните сателити.

Обединени земеделци винаги сме настоявали за обединение на силите в демократичното пространство, на всички принципни и последователни земеделци и демократи в отстояването на демократичното и европейското бъдеще на България.

Не трябва да допускаме подмяна, която се рекламира като промяна. Нека не се поддаваме на провокации под натиска на емоциите и да се обединим около разумни решения за утрешния ден на България.

Коментари