Общество

Нов прием в пазарджишкото спортно училище

Пазарджик Днес, 9-и август, започна втори тур от подаването на документи за Спортно училище – Пазарджик. Приемът ще продължи до 15 август. Той се осъществява на първия етаж на СУ „Георги Бенковски" всеки делничен ден. Приемните изпити ще се проведат от 16-и до 18-и август и се състоят от три етапа – тест за оценка на концентрацията и психическата устойчивост и измервания от лекар, проверка на спортно-техническите умения и тестове за оценка на нивото на развитие на двигателните качества. Класирането ще бъде обявено на 21-и август, а записването на приетите ученици ще бъде в периода от 23-и до 25-и август.

Необходимите документи за записване, графикът за изпитите и цялата необходима информация са публикувани в официалния сайт на училището – www.sportnopz.com. Напомняме, че Спортното училище – Пазарджик покрива режийните разноски за развитието на своите ученици, предоставя пълна екипировка и дава възможност за безплатно общежитие, столово хранене и карти за градски транспорт. По време на първия етап от подаването на документи са приети над 90 ученици за новата 2017/2018 учебна година.

От септември Спортно училище – Пазарджик ще предоставя възможност за инерактивно обучение, посредством по-иновативни методолгии. За целта ще има интерактивна стая, в която целият процес ще може да се дискутира, изпитва и презентира посредством wi-fi връзка.

Коментари