Институции

Нови съоръжения за малки и големи в обновената Градската градина в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Обновяването на Градската градина в Пазарджик продължава. След като бяха подменени пейките, дойде ред и на детските съоръжения.

Радвам се, че новата детска площадка в Градската градина се харесва на хората. Тя е част от нашата стратегия за обновяване на зоните за отдих и почивка. Отзивите от къщичката на Баба Яга са страхотни. Там винаги е пълно с деца. Тук в Градската градина направихме още една зона, защото само една площадка беше недостатъчна и най-вече махнахме тази язва със старата тоалетна, която никак не се вписваше в обстановката. На нейно място е изградена нова, включваща и зона за достъп на хора с увреждания”. Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов и апелира към всички съграждани да пазят новите придобивки.

Истински се зарадвах днес, като видях, че градинката е пълна с деца, бабите са седнали на новите пейки. Трябва да се радваме на тези неща, но и да ги пазим. Надявам се, че с примера, който даваме, повече хора ще бъдат малко по-отговорни и ще се наслаждаваме на хубавото, защото в крайна сметка е важно да можем да създадем у децата приятно изживяване, с което и възрастните да се почувстват по-добре”, допълни още кметът на Пазарджик.

Коментари