Общество

Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик за наводнените села в карловско

Написано от ПЗИНФО

Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик като дарение за пострадалите от наводнението през септември в Карловско. Дарението е съгласувано с кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, така че да бъде осигурено най-необходимото към момента за хората, останали без покъщнина.

Сдружението на предприемачите инициира кампания сред своите членове и след обсъждане с с ръководство на Община Карлово закупи 30 нови легла и нови матраци за пострадалите семейства.

„Винаги сме помагали в трудни моменти. За последните две години имаме пет дарителски кампании, част от които са свързани с ковид пандемията, направихме и дарение на едно училище, а тази сутрин изпратихме и дарението за пострадалите от наводнението в Карловско. Искам да изкажа благодарността си към членовете на Сдружението на предприемачите за това, че винаги сме били единни в готовността си да помогнем. Благодаря и на приятелите на Сдружението, които винаги се включват в дарителските ни кампании”. Това заяви председателят на Сдружението на предприемачите Иван Неделчев по време на товаренето на дарението.

30 –те легла са произведени в пазарджишка мебелна фирма, а матраците за тях са закупени от пещерската фирма за матраци.

Транспортът до Карлово беше осигурен от пазарджишка машиностроителна фирма.

Дарението беше разпределено от Община Карлово още днес  и пострадалите получиха новите легла и матраци.

Коментари