Избори

Никола Белишки със специални думи към избирателите

Написано от ПЗИНФО

Специално обръщение от личния си профил във Фейсбук отправи Никола Белишки, който бе кандидат за кмет на община Панагюрище:

Благодаря на всички, които излязоха да гласуват.

Благодаря на всички, които ми дадоха своето доверие. Искрено благодаря и на всички, които ме подкрепяха и ми помагаха по време на предизборната кампания и на хората, които застанаха до мен. Благодаря и на тези, които ми писаха или ми се обадиха преди изборния ден и след него. Тези жестове на подкрепа са стоплящи и емоционални.
Ценното в тази битка е, че пространството около мен се самоизчисти от лицемерни и меркантилни хора. Сега в него има само приятели. Също така, ценно за мен в лично качество е че занапред ще имам и време за общуване.

В обществен план – използвам случая да разсея всички слухове, че съм се отказал да продължа да работя за нашата община. Аз съм поел морален ангажимент и смятам да го изпълня, винаги съм работил със сърце и душа за родното си място и ще продължа да го правя.

Никола Белишки загуби балотажа с 28 гласа от Желязно Гагов. Досегашният кмет на Панагюрище обаче ще обжалва изборните резултати, защото само в една секция липсват 56 гласа – разликата между откритите в урната бюлетини и гласувалите, които са положили подпис. Случаят е от село Баня.

Коментари