Криминално Общество

На пътя е цялата налична техника на снегопочистващите фирми

Пазарджик На територията на цялата област има снеговалеж, интензивен в планинските части. Още през нощта за изведени повече екипи на пътна и охранителна полиция, които да съдействат на гражданите при необходимост и да подават своевременна информация за възникнали проблеми.

 

Предприети са действия за изваждане на цялата налична техника на снегопочистващите фирми, за приоритетно почистване на главните пътища и АМ "Тракия". Там където има въведени ограничения за товарни автомобили над 12 тона се предприемат мерки за своевременното отбиване на камионите. Няма сигнали за бедстващи хора. Затрудненията за движение произтичат от това, че, въпреки почистването, снеговалежът продължава. Препоръчваме на гражданите ако не им се налага да пътуват да на го правят, ако отиват на работа да използват приоритетно градски транспорт, за да се намали интензитета на трафика в общинските центрове и това да улесни почистването на уличната мрежа. Пътувайте с технически изправни автомобили, оборудвани със зимни гуми, вериги, достатъчно гориво и заредени мобилни телефони.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик  

Ограничения, за които АПИ съобщава, са въведени на:

Път II-37 Пещера-Батак-Доспат – движението на тежкотоварни МПС с ремаркета и полуремаркета е ограничено; път II-37 Златица-Панагюрище – ограничено движение за МПС над 12 т; път II-84 Варвара-Гара Костандово от км 10+480 до км 29+585 – движение с повишено внимание поради падане на камъни на платното за движение. Срок до 31.01.2017 г.; път III-606 Копривщица-Стрелча е забранен за МПС над 12 т път III-801 Вакарел-Панагюрище – ограничено движение за МПС над 12 т; път III-8003 от с. Овчеполци до път III-606 е забранен за МПС над 12 т, а от тази сутрин и на МПС над 12 т по път ІІ-84 Велинград-Юндола-Аврамово.

Коментари