Криминално

Напрегнато денонощие за огнеборците в областта

Написано от ПЗИНФО

Велинград Напрегнато денонощие за огнеборците от областта. Вчера около 18.00 ч. бил получен сигнал в РСПБЗН-Велинград за пожар в Костандово. Огънят тръгнал от запалени сухи треви в близост до една от улиците на родопското градче. Пожарът бързо се разраснал и обхванал частен имот. На мястото били изпратени два противопожарни екипа от районната служба във Велинград. След няколко часа огънят бил изгасен, но стихията унищожила покривна конструкция на лятна кухня, товарно полуремарке, дърва за огрев и домашно имущество. Размерът на щетите нанесени на собственика тепърва се изясняват.

Росен Пожар е възникнал и в къща, собственост на 56-годишен жител на село Росен. Екип огнеборци от РСПБЗН-Пазарджик са ликвидирали произшествието. Нанесени са значителни материални щети по жилището.

Пазарджик Горял е и лек автомобил на бул. „България“ в Пазарджик. Сигнал за това е получен в пожарната тази нощ около 03.30 ч. На място е изпратен един противопожарен автомобил и екип огнеборци. В резултат на пожара е изгорял лек автомобил „БМВ“ и паркираният до него „Опел“ . Колите са собственост на жители на Пазарджик. И на трите местопроизшествия са извършени огледи от дежурни групи при полицейските управления в Пазарджик и Велинград. Изясняват се причините, довели до възникването на инцидентите.

Коментари