Институции

Над 1.1 милиона фискални бонове са регистрирани от региона в Лотарията с касови бележки

Пазарджик Общо 42 милиона фискални бонове са регистрирани в Лотарията с касови бележки на НАП и МФ от началото на играта – 16 ноември 2015 г., до сега. Регистрираните касови бележки от област Пазарджик са 1 106 799 броя от 3957 потребители. До 16:59 ч. на 09.12.2016 г. ще продължи Лотария, като това е и последният час, в който могат да се регистрират касови бележки. До този момент в играта са раздадени 40 седмични  и 9 месечни награди.

 

Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип. Участниците в играта се състезават за 65  награди в рамките на 12 месеца, както следва: седмични награди – 52 смартфона, месечни награди – 12 телевизора, годишна награда – 1 лек автомобил.

Всеки над 14 г., който вземе, регистрира и запази касовата си бележка до края на играта може да спечели една от големите награди в лотарията на НАП. За да се включи в играта, всеки участник трябва да посети интернет страницата на кампанията www.kasovbon.bg и да създаде свой профил. Касова бележка може да се регистрира и на телефона на Информационния център на НАП 0700 18 700 на цената на един градски разговор.

За да сте сигурни, че регистрирате касова бележка, която е истинска, се уверете, че има:

1.Карта на България, обграждаща символите „BG“. Това е фискалното лого на касовите бележки и обикновено се отпечатва в долния ляв ъгъл. Допустимо е логото да е и без очертанията на картата на България на касовите бележки, издадени от фискални устройства с матрични буквено-цифрови печатащи устройства.

2.Надпис: „ФИСКАЛЕН БОН“ или „СИСТЕМЕН БОН“.

3.Име и адрес на обекта. Задължително на касовата бележка трябва да е отбелязано името и адреса на обекта, от които пазарувате, както и номера на БУЛСТАТ на търговеца.

Коментари