Общество

Награди за дългогодишен служител на РУ Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Високите отличия бяха връчени от директорите на Главна дирекция „Национална полиция” главен комисар Атанас Илков и ОДМВР-Пазарджик старши комисар Иван Зеленков.

Тържествената церемония, която бе изненада за младши-разузнавач Димчо Консулов от сектор „Криминална полиция” при РУ-Пазарджик се проведе в заседателната зала на дирекцията. Вчера бе последният работен ден за 54-годишния полицай, който е в системата на вътрешното министерство от 28 години. Той напуска редиците по свое желание и поради придобито право на пенсия.

Младши разузнавач Димчо Консулов е заемал различни длъжности в дългогодишната си полицейска кариера, като 16 години е в редиците на сектор „Криминална полиция” при полицейското управление в областния град. Като безупречен, честен, почтен и отдаден на работата си го определи главен комисар Атанас Илков, който е работил заедно с Консулов. Доблестните служители заслужават подобно признание, сподели старши комисар Иван Зеленков и изрази надежда, че макар и извън редиците на вътрешното министерство Консулов да продължи да помага и подкрепя колегите си. В присъствието и на съпругата му двамата ръководители връчиха на криминалиста почетен знак на МВР III-та степен и почетен плакет на Главна дирекция „Национална полиция” и топли пожелания. Вратите на полицейското управление са винаги отворени за теб, с тези думи и с колективен подарък го изпратиха и колегите му от РУ-Пазарджик.

Коментари