Криминално

Мъж опита да открадне мантинела, други са в ареста за наркотици

Написано от ПЗИНФО

Ракитово. Двама са задържани за притежаване, а един за производство на наркотици. Екип на полицейския участък в Ракитово извършил проверка в имот ползван от 60-годишен ракитовец. Полицаите установили, че мъжът отглежда в саксии 8 растения от рода на конопа. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Насажденията били в начален етап на развитие и се иззети при огледа на мястото.

Пазарджик, Елшица. По време на рутинни проверки в Пазарджик и в панагюрското село Елшица били установени мъж и непълнолетно момче. 39-годишният пазарджиклия пренасял в себе си неголямо количество марихуана, а 15-годишен тийнейджър от село Елшица бил спипан с полиетиленово пликче съдържащо синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а тримата са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград, Пазарджик и Панагюрище.

Черногорово.Служители на РУ-Пазарджик заловиха мъж за кражба на мантинела. Вчера сутринта полицаите видели 58-годишен мъж от пазарджишкото село Черногорово в момент на демонтиране на част от мантинелата в района на пътя Пазарджик-Пловдив. Крадецът е задържан в ареста, а спрямо него се води бързо производство.

Коментари