Криминално

Музикално озвучаване на открито и опит за саморазправа с полицаи изпратиха трима в ареста

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик Трима скандалджии са задържани за хулиганство от служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик.Малко след полунощ днес в участъка бил получен сигнал за силна музика идваща от адрес в квартала. На мястото пристигнал дежурен автопатрул, който установил, че се провежда тържество с музикално озвучаване на открито. Униформените предприели действия за спиране на музиката и поискали документи за самоличност на организатора на тържеството за съставяне на акт за установеното нарушение на общинската наредба за обществения ред. Тогава той с още двама негови сътрапезници започнали да ругаят, псуват и обиждат полицаите.

Напрежението подкрепено с количеството употребен алкохол бързо ескалирало и скандалджиите дори опитали физическа саморазправа с автопатрула. Но на мястото били изпратени още дежурни екипи от РУ-Пазарджик и ситуацията бързо била овладяна.

Белезниците щракнали на ръцете на трима мъже на възраст между 26 и 40 години. Те са задържани в ареста на полицейското управление за срок от 24 часа. Спрямо тях е образувано бързо производство за хулиганство.

Коментари