Вашите сигнали Общество

Млад баща от Велинград се нуждае от средства за лечение на коварна болест

Добротворци: Спешно приятели и работодатели събраха пари за лечение на 33-годишния Митко в Истанбул.


Таткото на две дечица се нуждае от финансова подкрепа, той е с агресивен тумор и започна лечение в болница Мемориал. Спешно от финансова подкрепа се нуждае 33-годишния Димитър Даскалов от Велинград. Средствата, които са непосилни за семейството му са за неговото лечение в истанбулската болница Мемориал. Само за миг животът на Митко и любимите му хора се преобръща.

При болки в корема лекарите откриват, че е с агресивен тумор на стомаха. Състоянието му започва да се влошава с часове и това налага спешното заминаване за Истанбул. Хора с добри сърца светкавично се организират, за да осигурят заминаването на Митко и бързото започване на лечение.

Близки приятели на Митко заедно с колеги, познати и работодателя му светкавично събират необходимите средства за линейка до турския мегаполис и за първия етап на лечението.

В болницата лекарите установяват, че реалното състояние е по-тежко, но и за това има терапия. Митко е на 33 години мил, възпитан и обичан баща и съпруг. Съдбата обаче подлага не само него, но и цялото му семейство пред тежко изпитание. Той е единствено дете на майка му! Митко не е загубил вярата и силата си, че ще се излекува, но той семейството му имат нужда от финансова подкрепа, за да може Митко отново да се усмихва и да е при децата и семейството си в родния Велинград.

За да помогнат на младият мъж в кампанията за набиране на средства за лечението са се включили хора освен от Велинград, но и от Пловдив, София, Пазарджик и други градове в страната. Хора, молим ви, да помогнем на Митко, защото капка по капка вир прави!,
Призовават близки на Митко. !!!

Митко има активен paypal :
_@.

:
:

Дарителската сметка е на името на Елена Даскалова /съпруга на Димитър/

 

Коментари