Институции Общество

Младежкият дом присъди десетия Златен знак на Дамски Лайънс клуб „Тракия“ Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Младежки дом – Пазарджик отличи Дамски Лайънс клуб „Тракия“ Пазарджик с наградата Златен знак. С него отбелязваме добрите партньорски взаимоотношения и взаимни инициативи, зад които заставаме заедно.

Вече десет години двете организации застават заедно зад детския Празник на смелостта и добрината, с който се цели популяризиране на целите и идеите на Лайънс движението, да доближи хората до неговата дейност и да ги направи съпричастни с каузите им, подкрепени от талантливите деца и младежи от формациите и екипа на Младежки дом.

Екипът на Младежки дом изрази своята благодарност и дълбоко признание и към Мъжки Лайънс клуб Пазарджик като присъди Специален плакет за принос.

Златният знак на Младежки дом се присъжда за десети път. Той се присъжда на личност или организация, допринесли за развитието, утвърждаването и популяризирането на Младежкия дом.

Носители на знака в предходните години са художественият ръководител на ПТС „Чудесия“ Таня Димитрова, Стоян Караджов, Спас Крайнин (журналист), предприемачът Нишан Бъздигян, Станимир Стоилов, Александра Кисовска (художник), Даниела Якимова, Мария Дъбова (журналист) и Валентина Топалова (младежки работник).

Коментари