Вашите сигнали

Млада жена от Велинград се нуждае от нашата помощ

Написано от ПЗИНФО

Публикуваме целия апел за помощ на Илияна от Велинград

Да чуеш на 39 години, че имаш рак на панкреаса в четвърти стадий без никакви симптоми преди това е доста голям шок. Мечтите ти за живота се разбиват пред теб на малки парчета и всичко вече изглежда толкова сиво и безмислено, че трудно можеш да намериш сили да се бориш и продължиш

След операцията на Илияна в България тя получи силно възпаление на раната и нетърпими болки, което наложи спешно заминаване за Турция. На 31 Май в полунощ с линейка и медицински екип Илияна пое по нов път, за да намери спасението си. На 1 Юни в 9 сутринта вече беше приета в болница Мемориал в Истанбул, където бяха направени пълни кръвни изследвания, беше прегледана раната и предприети действие за възпалението, взеха биопсия и направиха ЕКГ, като подготовка за поставяне на подкожен порт днес. Очакваме възпалението да се успокой, за да може да се направи и пет скенер.

Всички резултати очакваме до няколко дни, а след това ще бъде изготвен протокола за лечение. Преди заминаването болницата изиска депозит, който платихме от събраните средства в Фондация Павел Андреев. Сумата беше на стойност 8000 евро.

Разходите, които ни очакват няма да бъдат никак малко, за това ви молим да продължим заедно да помагаме на един млад човек.

Споделете моля ви, дарете и подкрепете Илияна по един от следните начини:

Фондация Павел Андреев:
https://pavelandreev.bg/campaign/shans-za-jivot-za-iliyana

Paypal: helpiliananisterova@gmail.com

Лична банкова сметка до излизане на дарителска.
Пощенска банка: BIC – BPBIBGSF
IBAN: BG21BPBI79404090047001
Титуляр: Илияна Георгиева Нистерова

Коментари