Общество

Михаела Филева е третият гост на Social Evenings

Третото издание на Social Evenings е на хоризонта! Отново в непринудена и неформална атмосфера, екипът на Съвет за младежка политика цели да съберем на едно място хора с интерес към успеха и личностното развитие, като ви среща с доказани професионалисти и лидери в своята сфера. За да присъствате трябва да попълните кратка регистрационна форма (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepG84bjzu0LtrFBOtf_bpwInW3WsbLMu5qaH5QwG6QfjRZIw/viewform).

Този път организаторите ще ви срещнат с популярната българска изпълнителка Михаела Филева. Тя е БГ изпълнителка на годината през 2014, 2015 и 2016 година и два пъти „Жена на годината” в категория Музика на списание „Grazia“ през 2013 и 2015 година. Михаела получава наградата за дебют на БГ Радио през 2013 година и най-добър БГ албум през 2016 година.

Началото на нейната кариера е през 2011 година, след като участва в „X Factor“, a година по-късно става и част от „Monte Music”. Едни от първите песни, покрай които започва да добива популярност са „Когато ти трябвам“, „Опасно близки“ и „A дано, ама надали“ съвместно с Графа & Вензи. След това има редица сингли и два издадени албума – „Инкогнито” (2015) и „Нова страница” (2018).

Коментари