Култура

„Методът Грьонхолм“ и „Месечинка“ в последния ден на „Арт Идея – Арт Алея“

Пазарджик Спектакълът „Методът Грьонхолм“ ще може да бъде видян на сцената на ДКТ „К. Величков“ в последния ден на Фестивала на изкуствата „Арт Идея – Арт Алея“. Най-известната пиеса на каталонския драматург Жорди Галсенен е поставена от режисьора Пламен Панев, а на публиката я представя чудесният актьорски екип в лицето на Христо Бонин, Асен Блатечки, Николай Урумов и Светлана Бонин. Анонсът при представяне на същото представление от същия екип в Театър „Сълза и смях“ е повече от интригуващ:

„Великолепна фабула с прецизно чувство за хумор изградена по един неповторим начин от изключителен актьорски състав! Почти криминалната завръзка прави „Методът Грьонхолм" уникален пъзел от манипулации, логика и атрактивност. Целият сюжет е един кастинг в огромна супер известна фирма за ръководна длъжност с фантастично възнаграждение!

Истина, или манипулация?

Психо игра, или по-скоро ….“

Началото на спектакъла е от 19.00 часа. В 21.00 часа на пл. „Константин Величков“ ще излезе една от най-популярните нови унгарски етно група „Месечинка“. Тя е формирана от Аннамария Ола /вокал, флейта/ и Емил Билярски /клавирни, китара/ през 2009 година. С Емил групата има и своите български корени.

Коментари