Избори

Марин Кузев: Важно е за Пазарджик, за децата и бъдещето!

Написано от ПЗИНФО

Марин Кузев във Фейсбук: Ако трябва да бъда честен, очаквах тези въпроси и реакции: „Защо влезе в политиката?“, „Мислех, че си над тези неща“, „Творец и политика?“, „Изненадах се като те видях на плакатите!“.
Изглежда ще трябва да го обясня на повече хора. За мен е лесно!
Малко са фигурите (или направо си ги няма) от политическия живот, за които Културата и Изкуството не са просто думички от формална предизборна програма, а са последователни политики, отношение, ценност, въплътени в най – важното – делата! Както се казва в Библията – „По делата ще ги познаете!“.
Може би е много по – комфортно това безпрецедентно отношение към нас хората на изкуството, тази далновидна политика да се подкрепя тихо от уюта на ателието, гримьорната, репетиционната. Аз реших моята позиция да я изговоря от плаката, ясно и категорично , защото е важно!!! Важно е за Пазарджик, за децата и бъдещето!
Защото знам, че изкуството и културата никога не са били така обгрижвани, както през последните 12 години! Защото знам, че всичко това, което се направи, ще бъде запазено и надградено!
…и защото (Е) така!!! 🙂

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари