Общество

Лятното разписание на тролеите отпада от утре, междуселищните автобуси четири дни пътуват по празнично

Пазарджик Във връзка с предстоящите почивни дни, ще има промяна в разписанието на някои от междуселищните автобусни линии, съобщават от Автогара Пазарджик. Част от превозвачите, за които Автогарата в областния град е начална, крайна или междинна спирка, ще пътуват с празнично разписание в дните от 03 до 06 септември, включително. С празнично разписание ще пътуват междуградските автобуси и по време на четиридневната почивка за Деня на Независимостта на България – от 22 до 25 септември.

 

Хората, на които им предстои пътуване, могат да се информират  предварително за часовете на автобусите на телефона за бърза връзка с диспечерския информационен център на Автогара Пазарджик 089 2222 742! 

От „Тролейбусен транспорт“ напомнят, че лятното разписание, което беше в сила през месеците юли и август вече няма да е валидно. От утре, 03 септември, влиза в сила ново делнично и празнично разписание на колите на електротранспортното дружество. Пътниците могат да се информират за точните часове на тръгване на тролеите от официалната страница на дружеството. Разписанието е обявено и в тролейбусите, както и в Бюрото за абонаментни карти на улица „Екзарх Йосиф“ в Пазарджик. 

Коментари