Любопитно

Любо Киров готов да забие в третия ден от Плюс Фестивал Пазарджик 2015

Пазарджик

Тече усърдна подготовка около второто издание на Плюс Фестивал, което ще се проведе в периода 11-13 септември в Пазарджик, а междувременно организаторите ден след ден споделят новости около „звездния списък“ с изпълнителите на Фестивала през 2015 г.

Този път разкриват един от хедлайнерите за третия фестивален ден – Любо Киров. На 13 септември (неделя) той ще забие на парк остров „Свобода“ по покана на един от водещите на Фестивала – Лазар Вълчев. Любо сподели „Познаваме се с Лазар от времето, в което той се изявяваше с група 032. От тогава мина много време. Музикалната и фестивалната сцена в България извървя много път и съм щастлив, че ще имам възможност да участвам на толкова мащабен международен и в същото време безплатен музикален фестивaл, който се случва в Пазарджик. За мен е адски готино да видя, че има кметове и общини, които инвестират в културни мероприятия и те се случват на истински високо ниво, което се видя и миналата година“.

Докато организаторите нямат нетърпение да разкрият и останалите дългоочаквани звезди на концертните вечери, станаха известни няколко други попълнения в програмата – момичетата от танцовата група The Hopers от Сандански, които миналата година взривиха публиката с изпълнението си, ще гостуват пак с нова хореография. Международното участие от своя страна стартира с разкритието на изпълнител от Германия, младежкият идол Леон Рудолф, който е участник в „Гласът на Германия“. Потвърдено е участието на младата изпълнителка Ваня Златева от Пловдив и нашумелия покрай участието си в Х Factor пазарджиклия – Емил Петров, който беше част от сформираната в шоуто момчешка банда 4U.

Плюс Фестивал Пазарджик 2015, 11-13 септември, www.facebook.com/plusfestival.eu.

 

 

Коментари