Общество

Лекари от Пазарджик спасиха млад мъж след 45 дни в кома

Написано от ПЗИНФО

Благодарствено писмо до началника на ОАИЛ д-р Димитър Иванов и неговия екип е изпратила Василка Стоянова от София. В него тя споделя, че 29-годишният й внук Методи Миланов живее нов живот благодарение на специалистите от МБАЛ-Пазарджик, които са го спасили и са се грижили за него, след като е претърпял тежка катастрофа на АМ“Тракия“ и не е имал никакъв шанс да оцелее.  Ето и текста на писмото:

 

„Искам да изкажа благодарността си за това, че екипът в Отделението по анестезиология и спешна реанимация на МБАЛ-Пазарджик спасиха живота на моя внук. Той бе ударен от джип на АМ“Тракия“ и шансовете му за живот бяха нулеви. Моят внук Методи Миланов е на 29 г. и е от град София. Той е баща на 2 деца. Претърпя много тежка катастрофа. Това се случи на магистралата по пътя преди Пазарджик на 16.11.2022 г. Той бе откаран по спешност в реанимацията на Вашата болница в критично тежко състояние, с множество травми и оток на мозъка, разкъсан бял дроб и още много други травми. Беше в кома около 45 дни и нямаше никакъв шанс за живота му. Той оцеля с Божията воля и разбира се с помощта на неуморните специалисти, които не се пожалиха и дадоха всичко от себе си, за да спасят Методи. Всички до един, без изключение, са отлични специалисти в своята работа. Дадоха нов живот на 29- годишно момче“, пише в писмото си Василка Стоянова. Тя разказва още, че Методи продължава да се възстановява и вече ходи, говори, храни се и живее един нормален живот със семейството си. Тя споделя, че това са неща, за които преди няколко месеца, дори не са можели да мечтаят.

„ Благодарим на Бог и на вашия екип,че Методи се върна към живота. Ние, близките на Методи Миланов, искаме да благодарим на ръководителите на болницата, на спешните медици и на целия екип на интензивното отделение.

Бъдете все така загрижени и всеотдайна за живота на Вашите пациенти. Адмирации към началника на ОАИЛ д-р Димитър Иванов.

Бъдете благословени! Желаем ви здраве, успех и все повече щастливи моменти!

Не спирайте да помагате на пациентите си и да бъдете горди от постиженията в работата си!“, пожелава Василка Стоянова.

Коментари