Любопитно

Към Гинес с красота

Пазарджик Дванайсет часа и 320 красиви дами с официални прически! Това е целта, с която Ваня Иванова ще атакува Книгата на Гинес на 23 април. Досегашният рекорд от 319 прически за същото време, принадлежи на нейна руска колежка.

 

„Основното е идеята, не се стремя към рекорда на всяка цена. Това е предизвикателство и го правя с желание. Доста от рекордите са влезли в Гинес след няколко опита. Аз имам практиката и рутината в професията си и се надявам да успея от първия път. Опитът ще бъде заснет за Гинес. Разбира се, сама не мога да се справя. Благодаря сърдечно за подкрепата на Община Пазарджик и кмета Тодор Попов, които предоставят СЗ „Васил Левски“. Благодаря на Cristiano of Roma и Elena Cristiano, откъдето подкрепата е в лакове, фиби и т.н. Благодаря на непознатите от цялата страна, които ми пишат и ми желаят успех – това показва, че има хора, които вярват в положителното!", каза Ваня за ПЗИНФО.

В края на фризьорския маратон младата ентусиастка има желание в залата да бъдат не само разкрасените дами, а и Данчо Караджов, Асен Блатечки, Илия Луков – все хора, оказващи подкрепа при нужда. Хора, на които иска да поднесе признателността си.

Опитът на Ваня Иванова ще продължи 12 часа. Вече 80 представителки на нежния пол са изявили желание да се включат в предизвикателството, заедно с нея. Ваня приканва всяка жена, която иска да стане част от нещо вълнуващо, да я потърси в салона й на бул. „Христо Ботев“ 218 (до полицейското училище), или да й изпрати имената, телефона и адреса си на лично съобщение във Фейсбук.

Коментари