Общество

КСУДС събра деца и родители за игри на открито

Пазарджик Парти „Игри на открито с мама, татко и аз“ по повод 1 юни, Деня на детето огласи с детски глъч днес парк „Стадиона“. Празникът бе организиран от екипа на Комплекса за социални услуги за деца и семейства – Пазарджик. В състезателните игри активно участие взеха учениците от 3 „Б ” и 3 „В” класове   при  СОУ ”Климент Охридски”  гр. Пазарджик с класни ръководители Валерия Годжунова и Калинка Спасова.

 

Сред природата и подкрепяни от своите родители, децата показаха завидна концентрация, двигателната култура, висок спортен дух, талант в изкуството да създават весели цапаници, да  пеят красиви детски песни, да скачат с чували като зайчета, да стрелят с топки по мишени, да строят  гигантски кули, да откриват съкровища и еднакви двойки карти.  Нарочно поставени асистенти-социални работници от КСУДС зорко следяха за спазването на правилата, а секретарят на игрите отчиташе коректно резултатите. Битката бе оспорвана, а резултатът равен. 

Децата получиха грамоти, лакомства, топки, федербали, книжки, талисмани от КСУДС-Пазарджик.

Мебелна фабрика Колорадо-гр.Пазарджик подкрепи организаторите. Дари на отборите лакомства,балони и етажерки, с пожелание да множат наградите.

Директорът на КСУДС- гр.Пазарджик връчи благодарствени писма на класните ръководители Валерия Годжунова и Калинка Спасова.

Партито:„Игри на открито с мама, татко и аз”  завърши с пускане на балони във въздуха.

Коментари