Любопитно

Красотата отново ще атакува Гинес

Пазарджик Красотата, чрез вълшебните ръце на Ваня Иванова, отново ще атакува Гинес. Опитът е за подобряване на рекорда за най-много официални прически. Ще продължи осем часа, а необходимият брой разкрасени дами е 304 – по минута на всяка.

 

Опитът ще бъде заснет за Гинес, а условията от централата са косите на дамите, които ще седнат на фризьорския стол, да са накъдрени и с дължина минимум 25 см (премерено от тила). Ще са нужни и две вещи лица, които да наблюдават  заснемането на фризьорския маратон. Началото ще бъде поставено в зала „Васил Левски“ на 4 декември в 8.00 часа, а краят – в 16.00 часа. Община Пазарджик подкрепя Ваня с предоставянето на залата. Очаква се още подкрепа, но тя е в процес на уточняване.

Предишният опит за рекорд на Гинес за най-много официални прически се отложи заради недостатъчно или отказали се кандидатки. Сега са около 100, не само от Пазарджик, а и от столицата. „Не се отказвам! Виждам, че има хора, които ме подкрепят и това мое събитие е значимо за тях. Аз от своя страна им създавам положителни емоции.

Коментари