Общество

Коя е Melissa? Отговорът ще научите в събота на TEDxPazardzhik

Дойде време да ви представим последните лектори, които ще се включат в TEDxPazardzhik. За тях хората, c кoитo paбoтиш, ca нaй-вaжнoтo нeщo – дори повече от добрата идея. Вероятно и затова условието да се включат в TEDxPazardzhik, беше да се включат заедно. Те са Любомир Янчев и Благовест Димитров – двама от основателите на Melissa.

Коя е тя ли? Тази, която ще се погрижи вкъщи винаги да е топло и уютно или с други думи – българската компания, която предлага устройство за дистанционно управление на климатици, набрала над 1 млн. инвестиции за развитието си през последните години. И докато ние се надяваме в най-скоро време Melissa да започне да управлява и ютии, с нетърпение ще очакваме лекцията на Любомир и Благовест, още по-силно и заради факта, че Благовест всъщност ще гостува… в родния си Пазарджик. 

Събитието TEDxPazardzhik ще се проведе тази събота, 28.10 от 10:00 часа в Драматично-куклен театър „Константин Величков”. В него ще се включат Ренета Камберова, Ангел Келчев, Росен Цветков, Александър Братимиров, Мая Костадинова, Ева Вучева, Васил Атанасов, Дими Деянски, Любомир Янчев и Благовест Димитров.

Коментари