Общество

Коледа в Комплекса за социални услуги

Пазарджик В навечериено на Рождество Христово  Консорциум Алианс за социално развитие”, представен от Комплекс за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) в гр. Пазарджик  сбъдна мечтите на деца в неравностойно положение.

Екипът създаде специална Коледната приказка за деца, потребители на социални услуги към КСУДС, а фоайето на сградата се превърна в истинска работилница на Дядо Коледа, информират от комплекса. В деня на тържеството джуджета са посрещнали чаканите гости, а те са им помогнали да прочетат писмото на Георги от България. Снежанка пък е проверила  знанията на всички за традициите и обичаите по Коледа в България. 

Сред забавления, коледни песни, стихове и сурвакари при Дядо Коледа, Добрият старец е подарил на всяко дете чакан дар и сбъднати мечти.

KSYDS_Koleda15

Коледната приказка е завършила  с много топлина и любов, дарена от хора с големи сърца. Децата са получили подаръци от Соня Попова и от Тони Димитров и неговите приятели, които са зарадвали малчуганите в неравностойно положеиниие като са отделили лични средства.

Коледа сбъдва мечти!

Коментари