Институции Общество

Кметът Тодор Попов пожела здраве и дълголетие на участниците в изложението „От кухнята на баба и виното на дядо”

Написано от ПЗИНФО

Зала „Маестро Г. Атанасов” беше домакин на поредното изложение с конкурсен характер „От кухнята на баба и виното на дядо”. В него взеха участие представителите на всичките 43 клуба на пенсионера в Община Пазарджик, три клуба на инвалида, Клуб на учителите пенсионери, Съюз на слепите, Съюз на глухите, Сдружение „Диабет” и Съюз а офицерите и сержантите от резерва.

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се обърна към участниците в изложението и гостите с пожелание да бъдат живи и здрави още дълги години, за да правят добро, да се радват на живота и на приятелите си.

Минаха тежки време, много приятели си отидоха, затова сега се радвам, че Ви виждам. Искам да Ви уверя, че моите усилия ще продължат в това да създаваме все по-добри условия за живот в община Пазарджик, защото Вие го заслужавате, Вие сте нашите майки и бащи, баби и дядовци. Желая Ви здраве и повече усмивки”, каза кметът Тодор Попов и пожела успех на участниците в изложението, които демонстрираха своите умения в приготвянето на традиционни български ястия. Най-добрите получиха специални награди, а веселата част от изложението беше консумацията на всичко приготвено, придружено с хубава музика.

Коментари