Институции

Кметът Тодор Попов пита: Какви са Вашите приоритети?

Написано от ПЗИНФО

В социалните медии кметът на община Пазарджик Тодор Попов отправя въпрос към жителите на общината Какви са Вашите приоритети?
„Заедно с екипа ми винаги сме вярвали, че е важно да отговаряме на очакванията на хората. Освен отминалите и предстоящи срещи с всички Вас през годините, създадохме тази онлайн форма, в която можете да отбелязвате най-важните за Вас сфери, които да бъдат приоритет на нашата работа“ се казва още в публикацията на градоначалника.

Можете да посочите Вашите приоритети в отворената форма тук: https://bit.ly/47XNQPB

 

А ето и част от коментарите:

Здравейте! Да се наблегне на тролейбусната мрежа! Не може един град който има претенции да е „европейски“ да няма тролейбуси след 20.00ч вечер. Това трябва да важи и за празничните дни.Все пак хората пътуват и ползват БДЖ.И разписанието на „Тролейбусни превози не отговаря на истината..Трябва след всеки влак да има тролеи!Това е важно за град Пазарджик! Да,благодарим за усилията и старанието които полагате за град Пазарджик.

***

Благодарим за добре създадената социална инфраструктура, модерната визия на град Пазарджик, обновените пътища ценим вашият усет за модерен и красив град вие сте нашият достоен кмет на град Пазарджик.

***

Благодарим Ви, господин Попов за големите усилия, които полагате, за да може градът ни да се развива и разкрасява! Но винаги може да се направи и още нещо. Например има учители, които са дали повече от 30 години от живота си да образоват децата ни, но в един момент се случва така, че здравословното им състояние рязко се влошава. Отмениха ранното пенсиониране. И тези хора нямат право на достойни старини на практика. Вярвам, че и по този казус може да се намери решение!

***

 

Коментари