Институции Общество

Кметът Тодор Попов лично връчи грамоти на първите победители в конкурса „Бъди в безопасност онлайн”

Написано от ПЗИНФО

Кметът Тодор Попов лично връчи грамота на четвърти „б” клас от СУ „Георги Брегов” с класен ръководител Анета Цурева – победители в първата възрастова група на конкурса за плакат/табло на тема „Бъди в безопасност онлайн” обявен от Местната комисия за противообществени прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик по повод международния ден за безопасен интернет.

„Тук съм, за да изразя с личното си присъствие своето отношение на уважение към вас, към вашата преподавателка, към вашия директор, за това, че вие сте се справили отлично в една наша инициатива. Аз съм изключително горд, че вие сте направили такива табла и сте дискутирали по темата за социалните мрежи и интернет, за опасностите, но и ползите там. Вие сте първи сред десетките класове в нашата община и това е важно за мен събитие – че сте спечелили в конкуренция с други деца“, обясни присъствието си сред четвъртокласниците кметът на Пазарджик.

„Светът сега е много по-различен от времето, когато ние сме били малки. Аз винаги съм казвал, че всяко ново поколение е по-интелигентно от предишното, защото е по-адаптивно. Ние от по-старото поколение, трябва да ви помагаме да се ориентирате в дебрите на безграничната информация, където могат да ви помогнат, но и да ви навредят. Много е важно още от малки да може да различавате доброто от лошото. Да не бъдете толкова доверчиви, а също така да споделяте, ако имате някакви проблеми, ако нещо ви тревожи или не разбирате, със своите учители и родители“, посъветва малчуганите Тодор Попов.

„Постарайте се да бъдете най-добри в това, с което решите да се занимавате, независимо в коя професия. И най-важното: бъдете добри хора!,“ пожела още на децата от четвърти „б” клас на СУ „Георги Брегов” Тодор Попов.

Коментари