Институции Общество Политика

Кметът на Пазарджик Тодор Попов обсъди с Мария Загарьова – кандидат за кмет на село Величково приоритетите в развитието на населеното място

Написано от ПЗИНФО

Днес съм щастлив да приветствам при мен кандидата за кмет на Величково. Мария Загарьова е издигната от нас, от нашия екип и съм убеден, че тя ще бъде следващият кмет на Величково и ще е успешен кмет на едно скъпо на сърцето ми село. Казвам „скъпо”, защото е от селата, които наистина харесвам – с трудолюбиви хора, които се реализират не само в традиционния за региона отрасъл селско стопанство, но и в промишлените предприятия в селото”, заяви по време на срещата кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и продължи:

Харесвам Величково, защото в селото има отявлено желание за съхранение на българщината, имам предвид многото инициативи на местните хора. Освен това има и момчета, които развиват футбола, има един добре функциониращ пенсионерски клуб, с който съвместно сме реализирали редица прояви, има и страхотна самодейност, читалището работи, там имаме много приятели. Харесвам селото и особено факта, че там безработица почти няма, хората взимат едни относително добри възнаграждения и селото се развива както трябва – устойчиво, при спазване на традицията, осигуряване на поминък на хората и едно високо ниво на публичните услуги, каквото има във всички села на общината”.

Тодор Попов накратко представи кандидата за кмет: Мария Загарьова е работила в администрацията, има административен опит, „има познанията и най-важното – желанието да направи така, че селото да се развива по успешен начин. Аз съм горд да я познавам и съм убеден, че тя ще бъде кмет на селото и ще е успешен управник на това красиво място”, каза още кметът на Пазарджик. Той съобщи, че на 14 февруари – в деня на виното и любовта, двамата заедно ще зарежат лозята край Величково и ще оповестят пред обществеността конкретни ангажименти, които поемат през следващите две години, така че да отговорят на очакванията на жителите на Величково. „Ние сме прагматични, ясно и конкретно ще поемем нашите ангажименти. Искам да спечелим убедително, за да може и убедително да реализираме всички планирани инициативи”, каза още Тодор Попов.

Коментари