Институции Общество

Кметът към пенсионерите: Искам Пазарджик да е най-доброто място за живеене! Докато не го направим – никакво отказване

Написано от ПЗИНФО

Кметът на Пазарджик Тодор Попов поздрави над 3000-те участници в Общински фестивал на пенсионерските клубове и клубовете на инвалида. Община Пазарджик осигури транспорта до местността Добра вода за всички участници – общо 43 клуба на пенсионера, три клуба на инвалида, Клуб на учителите пенсионери, Съюз на слепите, Съюз на глухите, Сдружение “Диабет” и Съюз на офицери и сержанти от резерва, както и двата дома за стари хора на територията на Община Пазарджик.

Фестивалът е под егидата на кмета на Община Пазарджик Тодор Попов. Към него възрастните хора отправиха своята благодарност за отношението, за грижите и вниманието към тях. Специални поздравления поднесоха представители на Съюза на пенсионерите – 2004, Клуба в село Мало Конаре, възрастните хора от Пенсионерски клуб №1, като му пожелаха здраве, дълголетие, щастие, много успехи и още много мандати.


„Аз съм горд, че съм кмет на нашата община, която се развива с всяка една година все по-успешно. Искам Пазарджик да е най-доброто място за живеене, най-добрият град за работа, най-добрият град за почивка, за спорт, за всичко. Това е нашата амбиция, докато не го направим – никакво отказване!”, заяви пред възрастните хора кметът Тодор Попов.

Фестивалът в местността Добра вода е традиционен и с всяка година събира все повече участници, които демонстрират таланта си на сцената, а празничната програма продължава с песни и хора по поляните.

Коментари