Криминално

Катастрофа изпрати тийнейджър в болница с опасност за живота

Написано от ПЗИНФО
  • Пазарджик Тежък пътен инцидент наложи временно затваряне на пътя между Пазарджик и село Гелеменово тази нощ. За него съобщава пресцентърът на ОД МВР – Пазарджик. Сигнал за случилото се е получен снощи малко след 23.00ч. Към мястото незабавно били насочени автопатрули на сектор „Пътна полиция“, РУ-Пазарджик, екипи на пожарната и „Спешна помощ“.

Установено е, че 18-годишният П. А. от областния град управлявал лек автомобил „Мерцедес“. При опит за изпреварване на движещия се пред него товарен „МАН“ той загубил контрол над управлението и се блъснал в задната лява част на камиона. Зад неговия волан е бил 51-годишният Н.С. – жител на баташкото село Нова махала. В резултат на удара е пострадал возещият се до шофьора на леката кола 17-годишен тийнейджър от Пазарджик. Той е транспортиран с линейка в МБАЛ-Пазарджик с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

За извършване на оглед и почистване на трасето се е наложило временно затваряне на пътя и отклоняване на движението през близките села Ивайло и Драгор. Рано тази сутрин пътят е отворен и трафикът през него се осъществява нормално.

Коментари