Избори

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пазарджик Найден Шопов се срещна с пенсионери от с. Звъничево на техния международен празник

Звъничево

Кандидатът за кмет на община Пазарджик Найден Шопов, кандидатите от листата за съветници Николай Ангелов и Радка Игнатова и общинският ръководител на ПП ГЕРБ- Пазарджик  Гинче Караминова  се срещнаха с членовете на клуба на пенсионера в с. Звъничево.

Найден Шопов ги поздрави по повод  Международния ден на пенсионерите – 1 октомври като им пожела  здраве, дълголетие и младежки дух.  Той поднесе и подарък за клуба , който ще им осигурява топли ободряващи напитки през предстоящите по-студени месеци.

 Кандидатът за кмет на Пазарджик увери, че ще подходи със синовен дълг към хората от третата възраст  в общината  и ще направи всичко възможно техните клубове да стават по-уютни, удобни   и да са любимо място за срещи и празници.

Общинският ръководител на ГЕРБ- Пазарджик Гинче  Караминова от своя страна подчерта, че Найден Шопов е млад и успял човек, отличен с приза „Предприемач на годината”.  „Той е скромен и работлив, има сърце, обърнато към хората, готов е да чуе всеки човек и да помогне, каза още Караминова.

Домакините благодариха за вниманието и изразиха надеждата си, че управлението на община Пазарджик ще се промени на 25 октомври и ще стане по-грижовно  и отзивчиво към техните проблеми.

Коментари