Избори

Кандидатите за народни представители от ДПС Мехмед Мандраджиев и Мустафа Бухов проведоха среща с хората от село Кръстава

Написано от ПЗИНФО

В срещата взеха участие председателят на общински съвет на ДПС Велинград Исмаил Моллов и общинските съветници  от ДПС Мустафа Еюпов и Ибрахим Муса.

Като основни проблеми на населеното място, което е едно от големите села в община Велинград, хората посочиха необходимостта от подобряване на инфраструктурата на уличната мрежа и асфалтирането и.

Поставен бе и  въпроса защо за с.Кръстава няма предвидени средства за улиците в одобрения списък на инфраструктурни проекти на общините в одобрен в закона за изменение на държавния бюджет гласуван от народното събрание през месец април 2024 г. и за непосилните данъци,които трябва да плащат хората, които берат диворастящи плодове и гъби,особено за червените боровинки, които има в изобилие в землището на село Кръстава.

Присъстващите жители от Кръстава изразиха задоволство от реконструкцията на сградата на училището, която се извършва в момента, изградената нова детска градина, на която остана само да се извърши вътрешно оборудване и предстоящото изграждане на физкултурен салон  за който е осигурено финансиране и предстои да се проведе обществена поръчка за избор на изпълнител.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари