Институции Общество

Изпълнителният директор на БАБХ с поздрав за Деня на ветеринарния специалист

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, 

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай днешния празник – Деня на ветеринарния специалист. Тази професия  е за хора с призвание, готови  да вървят по пътя на професионалната кариера с отговорност и воля за надграждане на знания и умения. Поздравявам всички, които избраха да тръгнат по пътя на ветеринарната медицина.

 

На днешния ден се сещаме за трудностите през изминалата година, правим равносметка, но и мислим за това какво ни предстои. Благодаря за професионализма и всеотдайния труд, които положихте през отиващата си 2017 година. Бързите и адекватни мерки, които предприехме по случая с фипронила дадоха своя резултат. Сега на дневен е ред инфлуенцата. Колегите в цяла Европа са изправени и срещу разпространяването на Африканската чума по свинете. Това са само малка част от предизвикателствата, пред които ежедневно се изправяме

Вярвам, че и сега, в условията на усложнена епизоотична обстановка в Европа, нашите усилия, знания и опит ще предпазят страната ни от болестите, които могат да засегнат не само икономиката, а и здравето ни.  

Желая здраве и щастие на Вас и Вашите семейства! Продължавайте да бъдете всеотдайни и отговорни ! 

Честит празник!

Д-Р ДАМЯН ИЛИЕВ

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР БАБХ

Коментари